Ga naar hovenier Bemmel

Schouten_HoveniersAfgelopen maand hebben wij Schouten Hoveniers ingeschakeld voor onze tuin. Op het internet kwamen we bij hun terecht toen we onder ”hovenier Bemmel” zochten. In omgeving Bemmel werden meerdere hoveniers weergegeven, alleen onze voorkeur ging uit naar Schouten Hoveniers. Zo hadden we in omgeving veel lovende verhalen gehoord en worden ze op internet hoog aangeschreven. Dat is natuurlijk niet voor niks.

Wij hebben telefonisch contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Tijdens onze afspraak hebben ze alles opgemeten en gekeken wat er mogelijk is. Direct kwamen zij met leuke voorbeelden die ook betaalbaar zijn. Het is daarom zeker de moeite waard om te kijken wat er mogelijk is.

Hovenier in Bemmel nodig?

In totaal zijn ze twee weken bezig geweest met onze tuin en het resultaat mag er wezen. Zij beschikken in principe over alles wat je als klant zijnde wenst van een bedrijf. Namelijk vakkundige uitvoering, scherpe prijzen en topkwaliteit. Persoonlijk hecht ik daar veel waarde aan.

Tijdens de werkzaamheden kan je duidelijk zien dat ze ervaring hebben. Er wordt hard gewerkt om zo snel mogelijk het gewenste resultaat te behalen. Ik ben daarom erg tevreden over mijn tuin en raad iedereen hovenier Bemmel aan!