Het bekende merk Tuinvisie bij Steenhandel Kan

camelot de luxe lineaBent u op zoek naar producten van het zeer bekende merk Tuinvisie? Dan bent u bij Steenhandel Kan aan het juiste adres. Zij hebben een zeer breed assortiment van het merk Tuinvisie. Deze kunt u bekijken via de website of ga langs in de showroom en de showtuin. Deze zijn meer dan 5000 m2 groot.

Het merk tuinvisie levert producten en diensten die zijn aangepast aan hoveniers, tuinarchitecten, tuincentra en gespecialiseerd vakhandel. Zo hebben zij terras klinkers met daarin verwerkt prachtige structuren en kleuren maar ook karakteristieke klinkers en getrommelde cobblestones.

Contact met Steenhandel Kan over Tuinvisie

Heeft u vragen of wilt u graag advies hebben betreft de producten van Tuinvisie, dan kunt u gemakkelijk contact opnemen via het telefoonnummer 024 348 11 48 of stuur een e mail naar [email protected]. De specialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en kunnen u daarom goed adviseren over bestrating en eventuele oplossingen voor uw situatie. Ook kunt u langsgaan in de showtuin of showroom. Zij zijn dan van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur.