Kom langs bij Ferdinand Rossen Interieurbouw

Interieur thuis aanpassen? Kom langs bij Ferdinand Rossen Interieurbouw! Ook meubels op maat te koop.

Geef ruimte inhoud

Ben je het zat van oninteressant interieur? Lijkt het allemaal maar eentonig of leeg? Geef je ruimte inhoud met onze hulp! Interieur dat jij samen met ons team hebt verzonnen en uitgewerkt voor een idee dat tot realisatie gebracht kan worden. Meubels kunnen op maat gemaakt worden om het perfect in jouw huis te laten passen. Een interieur dat je echt mooi vindt! Daar word je toch blij van?

Team van Ferdinand Rossen Interieurbouw

Ons enthousiast team vakdeskundigen hebben een grote liefde voor het vak, waardoor ze grootschalige interieuroplossingen tot werkelijkheid kunnen brengen. We kunnen voor iedereen iets betekenen; klanten, bedrijven, overheid en particulieren. Iedereen kan bij ons terecht voor uniek interieurbouw of maatwerk van evenzeer externe als interne ontwerpers.

Voltooide projecten

We hebben al meerdere klanten gehad dus hebben we ook veel mooie dingen gebouwd.

Een thuisbioscoop is er een van. Donker gekleurde muren met echte bioscoopstoelen en ledstrips in het plafond. Ook hebben we een muur gemaakt met stukken hout die er uitsteken om het een ouderwets maar toch modern gevoel te geven. Maar ook simpele dingen zoals een inloopkast.