Kwalitatieve inbouw stekkerdoos van Shiraz

Kwalitatieve inbouw stekkerdoos van Shiraz

Voor op mijn kantoor was ik op zoek naar een inbouw stekkerdoos. Als snel kwam ik bij Shiraz terecht. Bij Shiraz Office Furniture zijn er talloze stekkerdozen te verkrijgen. Na veel stekkerdozen te hebben bekeken, heb ik besloten om de showroom in Dordrecht te bezoeken. Hier werd ik goed geholpen door vriendelijk personeel. Zij gaven mij advies en lieten mij verschillende opties van stekkerdozen zien. Met hulp van het Shiraz personeel heb ik gekozen voor de inbouw stekkerdoos Bi Box L | 4 x 230V – 1x Data – 1x VGA – 1x HDMI – 1x USB. De stekkerdoos is verkrijgbaar in het zwart, wit en aluminium. Mijn voorkeur ging uit naar de kleur wit.

 

Voordelen inbouw stekkerdoos

Ik heb voor deze inbouw stekkerdoos gekozen omdat de stekkerdoos geen stoorfactor geeft in het interieur. Ook is het erg handig dat deze stekkerdoos toevang biedt aan een kabellade vanaf twee zijden. De inbouw stekkerdoos is ook erg praktisch, de kabels van de laptops zijn namelijk niet meer goed zichtbaar. Dit staat erg opgeruimd in ons kantoor. Ik werd goed geholpen in de showroom en ben tevreden met mijn aankoop bij Shiraz Office Furniture. Als je meer informatie wilt over de stekkerdozen, raad ik zeker aan langs de showroom te gaan. De inbouw stekkerdozen zijn erg mooi en er is een breed assortiment, waardoor er voor ieder kantoor iets moois bij zit.

Voor meer informatie over kantoren, klikt u hier.

woning

Volgende artikel

Assortiment Waterslaper