Website van Tegelmaxx

De website van Tegelmaxx staat vol met informatie. U kunt hier de aanbiedingen van de maand vinden, voorbeelden van allerlei soorten vloeren, de contactgegevens van Tegelmaxx, de openingstijden, informatie over Tegelmaxx zelf, tegeltips, transport en u kunt via de website een offerte aanvragen. U kunt alles vinden waar u naar op zoek bent, omdat de website erg overzichtelijk is ingedeeld. Onder het kopje tegeltips kunt u tips van Tegelmaxx vinden over vloertegels, wandtegels, hoekprofielen, keramisch parket en andere materialen. Dit is erg handig en een groot pluspunt!

Transport Tegelmaxx

Onder het kopje transport is informatie te vinden over het leveren van de producten. Bijna alle producten van Tegelmaxx zijn direct uit voorraad leverbaar, als een product niet op voorraad is wordt de levertijd maximaal 1 week en als u een tegel kiest buiten het assortiment van Tegelmaxx of komt het product vanuit het buitenland, dan is het product binnen 2 weken voor u beschikbaar. De producten worden altijd goed gecontroleerd en u kunt deze zelf ook nogmaals controleren. Alle verdere informatie staat duidelijk op de website van Tegelmaxx beschreven.

Persoonlijke ervaring Tegelmaxx

Mijn persoonlijke ervaring met het bedrijf Tegelmaxx is erg positief. Alle verwachtingen kunt u op de website lezen. Het bedrijf is erg klantgericht en geeft veel advies over het gewenste product. Tegelmaxx is zeker aan te raden, zowel de website als de showroom zijn erg mooi en de service is erg professioneel!

 

Kijk voor meer over tegels ook hier.

toilet

Volgende artikel

De Geberit UP720